Makaron Garlicky Meatball
Makaron garlicky klopsiki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 36g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz panko, oliwę z oliwek, fettuccine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybki Makaron Garlicky, Makaron z pomidorami Garlicky, oraz Makaron z zielenią czosnkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować według wskazówek.
Odcedzić nad miską, i rezerwy 1/3 szklanki wody makaronu.
Podczas gotowania makaronu, połączyć wołowinę i dalej 6 składników (przez jajko); uformować mieszaninę na 16 klopsików.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać klopsiki; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodaj marinara i 1/3 szklanki wody makaronu. Przykryć i gotować 11 minut lub aż klopsiki są gotowe. Podziel makaron równomiernie na 4 talerze; wyrównaj wierzch sosem, klopsikami i serem.