Makaron Czosnkowo-Grzybowy

Makaron czosnkowy z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, spaghetti, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Czosnkowy Z Krewetkami I Grzybami, Kremowy Makaron Czosnkowo-Grzybowy, oraz Czosnek Pieczarki I Kozi Ser Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, grzyby, i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, 5 do 7 protokół.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody; dodać około 1 łyżeczki oliwy z oliwek, aby spaghetti nie sklejało się. Gotować spaghetti we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Odcedzić i przenieść gorące spaghetti z powrotem do garnka.
Jajka wymieszać w spaghetti; pozostawić na ciepło ze spaghetti, aby ugotować jajka. Mieszaj mieszankę cebuli i grzybów i 1/4 szklanki parmezanu do spaghetti na małym ogniu, aż jajka są w pełni ugotowane i ser topi.
Dekoruj dodatkowym parmezanem.