Need a przystawka bezglutenowa? Makah ziemniaki Ozette z boczkiem krem może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, szczypiorek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną, Boczek, szpinak i śmietana ziemniaki, oraz Boczek, śmietana i koperek ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Włóż ziemniaki do garnka z osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu, aż po prostu miękkie, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i umieścić w dużej misce. Tymczasem cebulę blanszować we wrzącej wodzie 2 minuty; spłukać do ostygnięcia, a następnie obrać.
Dodaj cebulę, masło, olej, 1 łyżeczka. sól i 1/2 łyżeczki. pieprz do ziemniaków i wymieszać. Podzielić między 2 obramowane blachy do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie i złocisty brązowy z ostrymi krawędziami, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Przełożyć do płytkiego naczynia do serwowania.
6
W misce za pomocą miksera elektrycznego ubijamy crme frache i śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów. Wymieszać ze szczypiorkiem, boczkiem i pozostałą 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pepper.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Zrób do przodu: przez krok 1 lub 2, 1 dzień, schłodzone i pokryte. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem receptury i podgrzać pieczone ziemniaki w temperaturze 375 przez 30 minut przed polaniem kremem z boczku. Krem z boczku: do 2 godzin wcześniej, schłodzony.