Majonez Musztardowy Smażony Na Patelni Tilapia

Majonez Musztardowy Smażony Na Patelni Tilapia
Majonez Musztardowy smażony na patelni Tilapian jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka tilapii, pikantna musztarda brązowa, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zdrowe Arkusze Pan Tilapian i warzywa + posiłek-Prep, Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej, oraz Chrupiące Paluszki Tilapii Z Majonezem Cytrynowo-Czosnkowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj razem okruchy panko, sól, paprykę, tymianek, czarny pieprz i suszoną pietruszkę w misce, aż dokładnie połączysz. W innej misce, wymieszać brązową musztardę i majonez, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka SuszonaPietruszka Suszona
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się. Każdy filet z tilapii zanurzyć w mieszaninie musztardy, a następnie pokryć ze wszystkich stron przyprawionymi okruchami panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MusztardaMusztarda
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Na rozgrzany olej delikatnie ułożyć pokrojone filety i gotować na złoty kolor, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn