Maialino Marinara z " rodzinnego stołu

Maialino Marinara z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Maialino Marinara z ' tabela rodziny spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki bazylii, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu, Wiosenna Frittata z " rodzinnego stołu, oraz Otulone krótkie żeberka z " rodzinnego stołu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula jest półprzezroczysta i marchew jest miękka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać sól, pieprz i cukier, wymieszać z pomidorami i ½ szklanki wody, i doprowadzić tylko na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Zdjąć z ognia.
5
Wyjąć i wyrzucić czosnek i przekazać sos przez młyn żywności do miski (patrz nagłówek).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj gałązki bazylii i niech sos ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Wyjąć i wyrzucić bazylii i przenieść sos do hermetycznego pojemnika. (Sos można schłodzić, szczelnie przykryć, do 1 tygodnia lub zamrozić do 3 miesięcy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn