Maialino Marinara z " rodzinnego stołu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Maialino Marinara z ' tabela rodziny spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki bazylii, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu, Wiosenna Frittata z " rodzinnego stołu, oraz Otulone krótkie żeberka z " rodzinnego stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek i gotować, mieszając, aż cebula jest półprzezroczysta i marchew jest miękka, 10 do 15 protokół.
Dodać sól, pieprz i cukier, wymieszać z pomidorami i ½ szklanki wody, i doprowadzić tylko na wolnym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut.
Wyjąć i wyrzucić czosnek i przekazać sos przez młyn żywności do miski (patrz nagłówek).
Dodaj gałązki bazylii i niech sos ostygnie do temperatury pokojowej.
Wyjąć i wyrzucić bazylii i przenieść sos do hermetycznego pojemnika. (Sos można schłodzić, szczelnie przykryć, do 1 tygodnia lub zamrozić do 3 miesięcy.)