Mai Tai Cupcake

Mai Tai Cupcake
Mai Tai Cupcake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść folię lub papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Pędzel glazury na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
GlazuraGlazura
7
W dużej misce, beat skrócenie i 1/2 Puchar masła z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać 4 szklanki cukru pudru, 1 szklanka na raz, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Dodać ekstrakty i 2 łyżki mleka; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
9
Dodaj wystarczającą ilość pozostałych 1 do 2 łyżek mleka, 1 łyżeczkę na raz, ubijając, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
10
Łyżka lukier do dekoracji torby wyposażone w końcówkę Gwiazdy # 1M; lukier rurowy w okrągły wzór na czubkach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
11
Dekoruj wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn