Mahi Mahi Z Cebulą I Pieczarkami
Mahi Mahi z cebulą i pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 529 kalorii, 67g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 12,77 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i pieprz, cebulę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Gotowane Mahi Mahi (z grzybami i morelami), Mahi-Mahi w grzybach i Wermucie, oraz Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek i gotować cebulę, grzyby i czosnek na średnim ogniu, aż cebula będzie przezroczysta.
Pokrój mahi mahi na filety o długości 3 cali.
Filety Mahi Mahi ułożyć na cebuli, grzybach i czosnku. Sól i pieprz pierwszą stronę filetów do smaku.
Dodaj białe wino do gotowania i sok z cytryny.
Przykryć i gotować 4 do 5 protokół. Filety obrócić i sól i pieprz drugą stronę do smaku. Gotować 4 do 5 minut lub aż ryby płatki łatwo.
Wyjmij tylko rybę na podgrzewany talerz i utrzymuj ciepło, aż sos będzie gotowy.
W tej samej patelni z wszystkich cebuli, grzyby, czosnek i gotowania wina, podnieść ciepło do średniej / wysokiej. Doprowadzić do wrzenia. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w 2 łyżkach wody; wymieszać na patelni. Cały czas mieszaj sos, aż sos zgęstnieje do pożądanej konsystencji.
Polać sosem filety mahi mahi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.