Mahi Mahi Rockefeller
Need a danie główne bezglutenowe? Mahi Mahi Rockefeller może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 954 kalorie. Na 8,73 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, sól czosnkową, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, a następnie posiekać. Odstawić. Doprawić mahi mahi solą czosnkową i pieprzem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować mahi mahi, aż łatwo płatki, 10 do 15 protokół.
Wyjąć z patelni i umieścić każdy filet na naczyniu do pieczenia.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Podczas gotowania ryby, roztopić masło na oddzielnej patelni. Wymieszać w zielonej cebuli, czosnek, i szpinak. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Wymieszać z posiekanym boczkiem, sosem z ostrej papryki i odparowanym mlekiem. Na małym ogniu dodajemy trochę ser Monterey Jack, aż do całkowitego rozpuszczenia. W razie potrzeby wymieszaj więcej odparowanego mleka, aby stworzyć SOS. Mieszankę szpinaku podzielić równomiernie na każdy filet mahi mahi.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i jest lekko rumiane, 3 do 5 minut więcej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku