Need a danie główne bezglutenowe? Mahi Mahi Rockefeller może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 68g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 954 kalorie. Na 8,73 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 71 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, sól czosnkową, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, a następnie posiekać. Odstawić. Doprawić mahi mahi solą czosnkową i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Mahi Mahi
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować mahi mahi, aż łatwo płatki, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mahi Mahi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć z patelni i umieścić każdy filet na naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podczas gotowania ryby, roztopić masło na oddzielnej patelni. Wymieszać w zielonej cebuli, czosnek, i szpinak. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Wymieszać z posiekanym boczkiem, sosem z ostrej papryki i odparowanym mlekiem. Na małym ogniu dodajemy trochę ser Monterey Jack, aż do całkowitego rozpuszczenia. W razie potrzeby wymieszaj więcej odparowanego mleka, aby stworzyć SOS. Mieszankę szpinaku podzielić równomiernie na każdy filet mahi mahi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mahi Mahi
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.