Mahi Mahi Pot Pie
Need a pescatariańskie danie główne? Mahi Mahi Pot Pie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mleko, olej roślinny, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Sezon filety mahi mahi z tymiankiem, sól, i czarny pieprz; położyć przyprawione filety w gorącej patelni. Przykryć patelnię i gotować filety przez 7 protokół, włączyć filety, i kontynuować gotowanie z drugiej strony, aż miąższ płatki łatwo widelcem, 5 do 7 protokół.
Wyjmij mahi mahi na deskę do krojenia i pokrój na kawałki wielkości kęsa, usuwając widoczne kości, gdy je zauważysz.
Śmietanę z zupy ziemniaczanej, mleka i zmiksowanych warzyw wymieszać w rondlu na średnim ogniu; doprawić solą i pieprzem. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Delikatnie złożyć kawałki Mahi mahi do mieszanki zupy.
Linia 9-calowy talerz Deep-dish pie z jedną z przygotowanych skórek pie.
Wlać mieszaninę zupy z mahi mahi do skorupy ciasta.
Ułożyć pozostałą skorupę ciasta na szczycie zmontowanego ciasta. Uszczelnij krawędzie mokrymi opuszkami palców.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i ciasto jest podgrzewany przez, 40 do 45 protokół. Pozostawić do ostygnięcia 10 do 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio