Madeleiny Miodowo-Migdałowe
Madeleines miodowo-migdałowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Madeleiny Miodowo-Migdałowe, Madeleiny waniliowe i migdałowe, oraz Madeleiny Miodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 12 (3-calowe) nonstick madeleine formy
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło 12 madeleine formy obficie z masłem. Obtoczyć mąką i odstawić.
Ciasto: w średniej misce, za pomocą elektrycznego miksera ręcznego, ubić białka do spienienia.
Dodaj mieszankę ciasta, masło, miód, wodę, skórkę z cytryny i ekstrakt z migdałów. Beat składniki na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat, aż ciasto jest gładkie, o 2 protokół. Łyżka ciasto do przygotowanych form.
Piec, aż krawędzie będą złote, a środek ciasteczek powróci po dotknięciu, około 15 do 16 minut. Ostudzić przez 5 minut. Za pomocą małej gumowej szpatułki Usuń madeleines i ułóż, zapiekany bok do góry, na stojaku z drutu. Ostudzić przez 15 minut i podawać.