Maca Brei z karmelizowanymi jabłkami
Maca Brei z karmelizowanymi jabłkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Mieszanka ekstraktu vanillan, masło plus dodatkowe, lekko Maca, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Jak zrobić Matzoh Brei jak Mojej Mamy, Maca Brei Z Bananami I Orzechami Pekan, oraz Karmelizowany Crunch z Macy w czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdą ćwiartkę jabłka pokroić wzdłuż na 4 kawałki.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i dodać 2 łyżki masła, a następnie jabłka. Gotować jabłka, przewracając je od czasu do czasu, aż będą miękkie i lekko rumiane, o 6 protokół.
Dodać cynamon i 2 łyżki syropu klonowego i gotować przez 1 minutę. Wyłączyć ogień i przenieść jabłka do przykrytego naczynia, aby utrzymać ciepło.
Pozostałe 2 łyżki syropu klonowego wymieszać z jajkami, mlekiem, ekstraktem waniliowym i solą.
Wlać ciasto do naczynia ciasto.
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu i dodać 1 łyżkę masła. Gdy masło jest gorące, wyciągnąć kilka kawałków Macy z ciasta i umieścić je na patelni. Gotować przez 1 1/2 minuty. Możesz upuścić łyżeczkę ciasta do Macy tu i tam, gdy gotuje się, aby była bardziej puszysta, lub połączyć mniejsze połamane kawałki razem. Flip Maca z łopatką i gotować drugą stronę, aż złoty kolor, 1 1/2 protokół więcej. Upuść więcej masła na patelnię i powtórz z pozostałą macą i ciasto.
Podawać, jak tylko wyjdzie z patelni z plasterkami jabłka i dodatkowym syropem klonowym. Zniknie bardzo szybko!