Małe placki z grzybami: Panzerotti AI Finferli

Małe placki z grzybami: Panzerotti AI Finferli
Małe placki z grzybami: Panzerotti AI Finferli wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 645 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jeśli masz pod ręką miód, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Małe placki z grzybami: Panzerotti AI Finferli, Farsz ryżowy z dzikimi grzybami, oraz Panzerotti: Vintage Swap.

Instrukcje

1
Przygotować ciasto według przepisu i rozwałkować do równomiernej grubości. Szklanką wody lub foremką do ciastek pokroić w 2 koła o średnicy 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
2
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i podsmażyć na dużym ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodać czosnek, pietruszkę, mascarpone oraz sól i pieprz do smaku, wymieszać i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MascarponeMascarpone
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
5
Łyżkę nadzienia na połowę każdego z krążków ciasta. Złóż każdy okrąg na siebie i naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
6
W dużej, patelni o dużym dnie, ogrzać około 1/2 szklanki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Smażyć pieczywo na oleju, aż z obu stron zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, a następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
W dużej misce połączyć wino, wodę i drożdże i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać miód, sól i oliwę z oliwek i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiódMiód
SólSól
10
Dodać 1 szklankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aż stanie się luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
11
Dodaj jeszcze 2 szklanki mąki i mieszaj łyżką przez kolejne 2 do 3 minut, aby włączyć jak najwięcej mąki, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
12
Ciasto wyłożyć rękoma i wyłożyć na obsypaną mąką deskę lub marmurową powierzchnię. Zagniataj przez około 6 do 8 minut, aż do wyrobienia twardego, gładkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
13
Umieść go w czystej, lekko naoliwionej misce i przykryj ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Niech wzrośnie w najcieplejszej części kuchni przez 45 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn