Mój Brat Bruksela

Mój Brat Bruksela
Mój brat Bruksela wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brukselkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Mój Brat Bruksela, Tacos z kurczakiem mojego brata, oraz Two Brother ' s Banana Splits.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do dużego garnka napełnij 3/4 drogi wodą i dodaj 1 łyżeczkę soli oraz brukselkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Umieścić garnek na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Niech gotować, aż brukselka są tylko przetargu widelec o, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
5
Zdjąć z ognia, odsączyć kiełki i przenieść do łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
6
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie odcedzić i odstawić.
7
Brukselkę pokroić w 1/4 cala wzdłuż plastry i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
8
Dodaj boczek do średniej saute patelni, i gotować, aż po prostu chrupiące, a następnie usunąć do ręcznika papierowego wyłożone płyty do drenażu. Dostosować ogień do średniej wysokości, dodać cebulę na patelni i saute, aż będą przezroczyste i dopiero zaczynają karmelizować, o 5 lub 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać masło do patelni, następnie dodać brukselkę i saute przez 3 do 4 Więcej minut. Doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i 1 łyżeczką pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Przełożyć do miski lub półmiska i posypać zarezerwowanym boczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn