Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, polentę do szybkiego gotowania, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z krewetek Italiano (Zapalniczka ), Shrimp Pad Thai na lżejszej stronie Skinnytaste, oraz Lżejsze krewetki po chłopcy z awokado mango Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj boczek do patelni nonstick i saute na średnim ogniu, aż ostry.
Dodaj pomidory, wino, jogurt, ostry sos i sól, i doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż smaki są mieszane i sos zaczyna gęstnieć, 6 do 8 protokół. Powrót boczek na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.