Lukier Orzechowo-Serowy

Lukier Orzechowo-Serowy
Orzechowy twarogowy lukier może być tylko lukier, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1245 kalorii. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka masła, cukierników, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Z Czerwonego Aksamitu Z Lukrem Orzechowo-Serowym, Ciasto Orzechowo - Serowo-Kawowe, oraz Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym.

Instrukcje

1
W dużej misce, beat zmiękczone masło i ser śmietankowy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać cukier puder i wanilię. Ubić do uzyskania kremowej masy i dodać posiekane orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
OrzechyOrzechy
3
Rozprowadzić na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia3
Magazyn