Lukier Krówkowy

Lukier Krówkowy
Lukier krówkowy to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, mleko odparowane, półsłodkie kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Lukier Krówkowy, oraz Lukier Krówkowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać kęsy czekoladowe, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CzekoladaCzekolada
3
Umieścić rondel w misce z lodem; pokonać lukier z drewnianą łyżką 3 do 4 minut lub aż zgęstnieje i rozprzestrzeniania konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn