Lukier Krówkowy
Lukier krówkowy to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, mleko odparowane, półsłodkie kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z krówkami wypełnione batonem czekoladowym i polewą Bezową Z Pianki, Lukier Krówkowy, oraz Lukier Krówkowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać kęsy czekoladowe, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Umieścić rondel w misce z lodem; pokonać lukier z drewnianą łyżką 3 do 4 minut lub aż zgęstnieje i rozprzestrzeniania konsystencji.