Lukier Karmelowy

Lukier Karmelowy
Lukier karmelowy może być tylko lukrem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 353 kalorie, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, odparowane mleko, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Lukier Karmelowy, Babeczki bez jajek z lukrem karmelowym, oraz Ciasto owsiane z lukrem karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier, masło i mleko w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować 2 do 3 minut, aby spłukać kryształy cukru z boków patelni. Odkrywaj i gotuj, ciągle mieszając, aż cukierkowy termometr zarejestruje 234(miękka piłka).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia i dodać wanilię (nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
3
Ostudzić 10 minut. Beat ze średnią prędkością z mikserem elektrycznym 6 do 7 minut lub aż oblodzenie rozprzestrzenia konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn