Low Carb Żółty Squash Zapiekanka
Low Carb żółty Squash zapiekanka jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ciężką śmietanę do ubijania, pieczone, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Low Carb Żółty Squash Zapiekanka, Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, oraz Żółty Squash Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącej mieszaninie olej-masło, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać squash, sól, i pieprz; mieszać do połączenia. Przykryć patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash zmięknie, o 5 protokół.
Przenieść mieszaninę squasha do dużej miski.
Wymieszać surowe migdały i 1/2 szklanki sera Colby-Monterey Jack razem w misce; wymieszać z mieszanką do squasha.
Śmietanę i jajka ubić razem w miarce lub małej misce; wymieszać z miksturą do squasha.
Wlać mieszaninę squasha do naczynia zapiekanki 9x13 cali; top z pozostałym serem Colby-Monterey Jack i prażonymi migdałami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie złoty kolor i bulgotanie, 25 do 30 minut.