Love Bug Cake Balls
Love Bug Cake Balls to bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 232 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać powłoki cukierków, ciasto mix, papierowe patyczki lizak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kulki Fasoli Z Ciasta Kukurydzianego, Czyli Fiesta Balls, Love Week: we Love ... graham Sweet Potato Cupcakes, oraz Love Cake.
Instrukcje
Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Całkowicie ostudzić i pokruszyć ciasto. Rezerwa około jednej czwartej okruchów ciasta i odstawić. (Zostaną one wykorzystane do pokrycia błędów miłości.)
Dużą łyżką dokładnie wymieszać pozostałe okruchy ciasta i lukier.
Zwiń mieszaninę w ćwierć wielkości kulek ciasta i umieść na woskowanym papierze pokrytym arkuszem ciastek.
Umieścić kulki ciasta w zamrażarce około 15 minut, aby ujędrnić. Następnie przenieś je do lodówki, aby były schłodzone i uniknąć zamrożenia.
Umieść powłoki cukierków w mikrofali miski tak powłoki jest co najmniej 3 do 4 cale głębokości. Kuchenka mikrofalowa odkryte na niskim (10%) w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym, aż do stopienia i gładka.
Wyjąć 2 kulki ciasta z lodówki na raz. Zanurz końcówkę lizaka w roztopionej powłoce i włóż do kulki ciasta nie więcej niż w połowie. Zanurz i usuń ciasto pop w powłoce jednym ruchem bez mieszania, upewniając się, że cała kulka ciasta jest pokryta. Jeśli powłoka jest zbyt gruba, dodaj trochę oleju roślinnego, aby ją rozrzedzić i ułatwić pracę.
Usuń i delikatnie dotknij nadmiaru powłoki, aby spaść pop i z powrotem do miski. Przed zestawami powłoki delikatnie naciśnij okruchy ciasta wokół całej kulki.
Umieść kij w piance rzemieślniczej do wyschnięcia.
Po wyschnięciu Usuń kulkę ciasta z patyczka lizaka do dekoracji. Korzystając ze zdjęcia jako przewodnika, bądź kreatywny, umieszczając pożądane dekoracje cukierków, aby uzyskać zabawne wyrażenia i szczegóły. Użyj stopionej powłoki cukierków, aby dołączyć dekoracje cukierków. Do stóp przymocuj kulkę tortową do ciastka mini heart. Użyj sznurka lukrecji dla anten, cukierków serca dla uszu i oczu.
Pozostawić do wyschnięcia całkowicie; przechowywać luźno przykryte.