Loukanika z kiełbasą, pieprzem i jajkami
Loukanika z kiełbasą, pieprzem i jajkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 24g białka, oraz 49g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, cebulę, kiełbasę loukanika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżką wynik 48% to danie jest dobre. Spróbuj Szkockie jajka-co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu po pokryciu kiełbasą, Restauracje w pobliżu Denver ' s Paisano Sausage, oraz 4-Paprykowe Jajka podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę i paprykę i gotować, aż kiełbasa zacznie brązowieć, około 2 do 3 minut.
Dodać posiekaną cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, około 5 minut.
Dodaj czosnek i pomidory i gotuj, aż pomidory uwolnią swoje soki, około 5 minut.
Dodać jajka i szalotki i złożyć delikatnie gumową szpatułką. Po dobrze wymieszaniu doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.