Louisiana Burger

Louisiana Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Louisiana Burger spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1231 kalorii, 62g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, olej canolan, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
W małej misce wymieszać majonez, musztardy, ostry sos, kornichony, zieloną cebulę i natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
KorniszonyKorniszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Wymieszać paprykę, pieprz, sól, tymianek, czosnek w proszku, cebula w proszku i cayenne w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Uformować mięso w paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Posmarować olejem, doprawić obie strony solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Posypać 1 stronie każdego patty z mieszanki przypraw, upewniając się, aby wcierać przyprawy do mięsa, a następnie skropić olejem przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Rozgrzej grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podgrzać 2 łyżki oleju w żeliwnej patelni na rusztach grilla, aż zacznie migotać. Jeśli używasz żeliwnej patelni, umieść hamburgera na patelni i gotuj, aż lekko zwęglą, a przyprawy utworzą skórkę, około 1 1/2 minuty (uważaj, aby nie spalić przypraw.) Obróć hamburgera, obniżyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie do pożądanej doneness. Jeśli korzystasz z grilla, grilluj hamburgery na rusztach grilla przez mniej więcej tyle samo czasu. Top każdy burger z 2 plastrami sera podczas ostatnich 30 sekund gotowania, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić hamburgery na bułki, top z szynką, niektóre z cebuli i niektóre z sosem majonezowym i chipsy ziemniaczane. Użyj szaszłyk trzymać hamburgera razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn