Louisiana Burger

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Louisiana Burger spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1231 kalorii, 62g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, olej canolan, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszać majonez, musztardy, ostry sos, kornichony, zieloną cebulę i natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Wymieszać paprykę, pieprz, sól, tymianek, czosnek w proszku, cebula w proszku i cayenne w małej misce.
Uformować mięso w paszteciki.
Posmarować olejem, doprawić obie strony solą.
Posypać 1 stronie każdego patty z mieszanki przypraw, upewniając się, aby wcierać przyprawy do mięsa, a następnie skropić olejem przed grillowaniem.
Rozgrzej grill do wysokiej.
Podgrzać 2 łyżki oleju w żeliwnej patelni na rusztach grilla, aż zacznie migotać. Jeśli używasz żeliwnej patelni, umieść hamburgera na patelni i gotuj, aż lekko zwęglą, a przyprawy utworzą skórkę, około 1 1/2 minuty (uważaj, aby nie spalić przypraw.) Obróć hamburgera, obniżyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie do pożądanej doneness. Jeśli korzystasz z grilla, grilluj hamburgery na rusztach grilla przez mniej więcej tyle samo czasu. Top każdy burger z 2 plastrami sera podczas ostatnich 30 sekund gotowania, aż ser się stopi.
Umieścić hamburgery na bułki, top z szynką, niektóre z cebuli i niektóre z sosem majonezowym i chipsy ziemniaczane. Użyj szaszłyk trzymać hamburgera razem.