Lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią

Lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią
Jeśli $4.9 za porcję spada w budżecie, lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią może być ogromny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1368 kalorii, 24g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczonych wiśni, cukru, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią, Lody Pieczone Figowo-Kozie, oraz Pieczone kozie Brie z balsamicznym pieczeniem wiśni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Prep
2
Wymieszać około 2 łyżki mleka ze skrobią kukurydzianą w małej misce, aby uzyskać gładką zawiesinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Kozi ser, twarożek i sól ubić w średniej misce na gładką masę. Napełnij dużą miskę lodem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser KoziSer Kozi
WodaWoda
SólSól
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Kucharz
5
Połączyć pozostałe mleko, śmietanę, cukier i syrop kukurydziany w rondlu 4-quart, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Usuń z ognia i stopniowo ubijaj zawiesinę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając gumową łopatką, aż lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć z ognia.
8
Chill
9
Stopniowo ubijać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny serów śmietankowych, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Wlej mieszaninę do 1-galonowej torby z zamrażarką Ziploc i zanurz zamkniętą torbę w łaźni lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
11
Odstawić, dodając więcej lodu w razie potrzeby, aż ostygnie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
12
Freeze
13
Wlać bazę lodów do zamrożonego pojemnika i obracać, aż będzie gęsta i kremowa. Pakuj lody do pojemnika do przechowywania, naprzemiennie z warstwami wiśni i kończ łyżką wiśni; nie mieszaj. Dociśnij arkusz pergaminu bezpośrednio do powierzchni i uszczelnij szczelną pokrywą. Zamrażać w najzimniejszej części zamrażarki, aż do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
CzereśnieCzereśnie
BazaBaza
14
Przedruk za zgodą Jeni ' s Splendid Ice Creams at Home by Jeni Britton Bauer, © 2011 Artisan Books
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn