Lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią
Jeśli $4.9 za porcję spada w budżecie, lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią może być ogromny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1368 kalorii, 24g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczonych wiśni, cukru, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Lody z kozim serem z pieczoną czerwoną wiśnią, Lody Pieczone Figowo-Kozie, oraz Pieczone kozie Brie z balsamicznym pieczeniem wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać około 2 łyżki mleka ze skrobią kukurydzianą w małej misce, aby uzyskać gładką zawiesinę.
Kozi ser, twarożek i sól ubić w średniej misce na gładką masę. Napełnij dużą miskę lodem i wodą.
Połączyć pozostałe mleko, śmietanę, cukier i syrop kukurydziany w rondlu 4-quart, doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 4 minuty.
Usuń z ognia i stopniowo ubijaj zawiesinę skrobi kukurydzianej. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i gotować, mieszając gumową łopatką, aż lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Stopniowo ubijać gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny serów śmietankowych, aż będzie gładka.
Wlej mieszaninę do 1-galonowej torby z zamrażarką Ziploc i zanurz zamkniętą torbę w łaźni lodowej.
Odstawić, dodając więcej lodu w razie potrzeby, aż ostygnie, około 30 minut.
Wlać bazę lodów do zamrożonego pojemnika i obracać, aż będzie gęsta i kremowa. Pakuj lody do pojemnika do przechowywania, naprzemiennie z warstwami wiśni i kończ łyżką wiśni; nie mieszaj. Dociśnij arkusz pergaminu bezpośrednio do powierzchni i uszczelnij szczelną pokrywą. Zamrażać w najzimniejszej części zamrażarki, aż do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny.
Przedruk za zgodą Jeni ' s Splendid Ice Creams at Home by Jeni Britton Bauer, © 2011 Artisan Books