Lody Orzechowe Z Masłem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj lodów orzechowych z masłem. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 134 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka odparowanego mleka, masła, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Masło Orzechowe Brandy Lody Z Ice Cream Happy Hour.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondelku. Gotować pekan na małym ogniu, aż będą lekko rumiane, o 3 protokół.
Umieść na ręczniku papierowym, aby osuszyć i ostudzić. W 8-filiżance miarki z dziobkiem, połączyć pozostałe składniki.
Ubijać, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producentów.
Dodaj pekan 10 minut do zamrażania.