Lody o smaku kantalupa

Lody o smaku kantalupa
Cantaloupe Ice Pops wymaga około 10 minut od początku do końca. Za 18 centów za porcję otrzymujesz deser dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 35 kalorii . Jest ono dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką kantalupa, miętę, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoovo-wegetariańskiej i przyjaznej dla FODMAP . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Green Monster Ice Pops , Tropical Ice Pops i Vegan Mango Chia seed Mango Coconut Ice Pops .

Instrukcje

1
W blenderze lub malakserze wymieszaj pierwsze pięć składników; przykryj i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duża Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm1 Duża Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać 1/4 szklanki do każdej szklanki lub foremki; włożyć patyczki do lodów. Zamrozić do momentu stwardnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn