Lody Morza Południowego z salsą na słodko i cynamonowymi chipsami
Przepis South Seas lody z Salsan słodko-ciepła i cynamon chipsy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1814 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tortille z mąki mission taco size, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Ryba z salsą z Morza Południowego, South Seas Patelnia, oraz South Seas kurczak i banany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem pierwsze 4 składniki w dużej misce; zamrażać 8 godzin lub do firmy.
W dużej misce zetrzeć skórkę z limonki, wycisnąć sok z limonki i połączyć ze startą skórką. Wymieszać posiekane mango i 6 kolejnych składników. Przykryć salsę i schłodzić 2 godziny.
Posmaruj 1 stronę tortilli roztopionym masłem; każdą z nich pokrój na 8 klinów lub ozdobne kształty za pomocą foremki do ciastek. Ułóż w jednej warstwie na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia i posyp równomiernie mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Arbuza
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec w 400 przez 7 do 10 minut lub do lekko rumiane. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Łyżka mieszanki lodów do 8 misek; wierzch równomiernie z mieszaniną salsy i podawać z cynamonowymi chipsami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Chipsy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.