Lody czekoladowo-migdałowe z kokosem
Lody czekoladowo-migdałowe z kokosem mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Mieszanka kakao, mleka, crème fraîche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe Lody Czekoladowo-Kokosowe, Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, oraz Gorąca czekolada kokosowa z bitą śmietaną migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników; ubić mikserem, aż będzie gładka. Beat w crme frache i 1 szklanka mleka. Wymieszać 3 szklanki mleka i syropu kukurydzianego.
Wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Migdały wymieszać z lodami; zeskrobać lody do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki. Przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości. Scoop o 3/4 szklanki lodów do każdej z 9 misek; posypać kokos równomiernie na lodach.