Lody Cone Cupcakes
Przepis lody Cone Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 2 godziny. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 106 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukierników cukier, stożki waflowe o płaskim dnie, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 434 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lody Cone Cupcakes, Posypka Lody Cone Cupcakes, oraz Funfetti Ice-Cream Cone Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. przygotuj ciasto według wskazówek. Napełnij stożki lodów 2/3 pełne i umieść w blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku 177°, aż złoto brązowy i wykałaczka wychodzi czyste, 15 do 20 protokół.
Wyjmij z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć (pamiętaj, aby pozostawić dużo miejsca między stożkami, aby nie zostały przewrócone).
W dużej misce lub misce miksera Stand połączyć masło i cukier, ubijając do lekkiego i puszystego.
Dodać wanilię i wymieszać aż do całkowitego połączenia. Podziel lukier między kilka ramekins i dodać barwnik spożywczy, zgodnie z potrzebami.
Po całkowitym ostygnięciu babeczek, przemarz i udekoruj posypką. Przechowywanie objęte do dwóch dni.