Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, lody Bonbons może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz czekoladę z baru, łuszczącą się sól morską, lody kawowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lody Bonbons, Lody Bonbons, oraz Klon Kremowy Bonbons dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody roztopcie razem ciemne i białe czekoladki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
2
Zeskrobać do mniejszej miski i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokruszone ciasteczka połóż na małym talerzu. Wyłożyć 2 blachy do pieczenia papierem woskowym i włożyć do zamrażarki. Napełnij kubek lodowatą wodą.
Pracując bardzo szybko, zgarnij miarkę lodów wielkości 1 łyżki, szczelnie ją pakując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
5
Przełożyć do roztopionej czekolady. Używając szaszłyka, poke zaokrągloną górę lodów i płaszcz piłkę w czekoladzie. Podnieś bonbon, pozwalając nadmiar czekolady kapać do miski. Zanurzyć dno bonbon w okruchy cookie i ustawić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na wierzch posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Odstawić na 10 sekund, a następnie przenieść bonbon do blachy do pieczenia w zamrażarce. Powtórz, aby uformować Pozostałe bonbons; zanurz miarkę lodów w lodowatej wodzie między miarkami. Zamrozić bonbons aż twarde, 30 minut, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.