Lody Bonbons
Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli 37 centów za porcję spada w budżecie, lody Bonbons może być niesamowite bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz czekoladę z baru, łuszczącą się sól morską, lody kawowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Lody Bonbons, Lody Bonbons, oraz Klon Kremowy Bonbons dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody roztopcie razem ciemne i białe czekoladki.
Zeskrobać do mniejszej miski i lekko ostudzić.
Pokruszone ciasteczka połóż na małym talerzu. Wyłożyć 2 blachy do pieczenia papierem woskowym i włożyć do zamrażarki. Napełnij kubek lodowatą wodą.
Pracując bardzo szybko, zgarnij miarkę lodów wielkości 1 łyżki, szczelnie ją pakując.
Przełożyć do roztopionej czekolady. Używając szaszłyka, poke zaokrągloną górę lodów i płaszcz piłkę w czekoladzie. Podnieś bonbon, pozwalając nadmiar czekolady kapać do miski. Zanurzyć dno bonbon w okruchy cookie i ustawić na blasze do pieczenia.
Odstawić na 10 sekund, a następnie przenieść bonbon do blachy do pieczenia w zamrażarce. Powtórz, aby uformować Pozostałe bonbons; zanurz miarkę lodów w lodowatej wodzie między miarkami. Zamrozić bonbons aż twarde, 30 minut, a następnie podawać.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.