Loaded Baked Potato Soup

Loaded Baked Potato Soup
Załadowany pieczone zupa ziemniaczana może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szczypiorek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Loaded Baked Potato Soup, oraz Loaded Baked Potato Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać boczek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Wyjąć łyżką szczelinową na mały papierowy talerz wyłożony ręcznikiem i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodać cebulę do tłuszczu boczku, mieszać do płaszcz, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, o 5 protokół. Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać bulion lub bulion, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj mleko, odmierzoną sól i odmierzony pieprz i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodajemy ziemniaki i gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niski i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki są po prostu gotowane przez, o 10 protokół.Za pomocą blendera przecier zupę partiami, aż będzie gładka, zdejmując małą nasadkę z pokrywki blendera (pokrywkę do wlewania) i przykrywając przestrzeń ręcznikiem kuchennym(pozwala to na ucieczkę pary i zapobiega oderwaniu pokrywki). Alternatywnie użyj blendera zanurzeniowego.Wrzuć zupę do garnka i umieść na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać odmierzony ser i mieszać, aż się stopi i równomiernie połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Zdjąć z ognia i ubić odmierzoną śmietanę. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby. Chochle do misek i udekorować zarezerwowanym boczkiem, szczypiorkiem lub szalotki, a dodatkowo serem i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn