Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Lo Mein z Tofu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 449 kalorii, 30g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.53 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, octu ryżowego, zapakowane w wodę tofu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie i łatwe Tofu Lo-Mein, Pancit canton (Alias lo mein lub chow mein), oraz Pieczone Włoskie zioło tofu + jak nacisnąć Tofu jak mistrz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tofu układamy w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych. Przykryć tofu kilkoma warstwami papierowych ręczników, a następnie przykryć żeliwną patelnią lub inną ciężką patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Odstawić na 30 minut. Wyrzucić papierowe ręczniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Makaron gotować we wrzącej wodzie aż do al dente; odcedzić.
Posypać pozostałe 1/4 łyżeczka soli i pozostałe 1/8 łyżeczka pieprzu równomiernie nad tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj tofu na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Wyjąć z patelni; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Połączyć sos ostrygowy i kolejne 3 składniki (przez ocet) w małej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Ostrygowy
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Podgrzej wok lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
12
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
13
Dodać cebulę; stir-fry 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
14
Dodaj kapustę, marchew, i czosnek; stir-fry 2 minut lub aż kapusta zwiędnie. Zmniejszyć ogień do medium; mieszać w mieszaninie tofu i octu, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Ocet
Marchew
Czosnek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
15
Dodać makaron i kiełki fasoli; wrzucić. Gotować 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.