Lisa ' s Co-op zupa z jarmużu
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Lisa ' s Co-op kapusta zupa może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i mielony pieprz, jarmuż, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto budyniowe lisy, Najlepsza Lasagna lisy, oraz Musli Lisa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Cebulę i jarmuż gotować w gorącym oleju, aż jarmuż będzie miękki, o 10 protokół.
Dodać czosnek, marchew, i fasola garbanzo i gotować razem przez około 5 protokół.
Do garnka wlać rosół z kurczaka. Doprawić czerwonym pieprzem, solą i czarnym pieprzem. Dusić, aż marchewka i fasola garbanzo są miękkie, o 20 protokół.
Jak zupa simmers, pokruszyć kiełbasę na patelni na średnim ogniu. Gotować, aż całkowicie rumiane, łamanie kiełbasy na małe kawałki z drewnianą łyżką, jak gotuje. Gotowaną kiełbasę wymieszać z zupą tuż przed podaniem.