Lipowe Wianki Świąteczne
Lipowe wieńce świąteczne może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 38 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, skórkę z limonki, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wianki Świąteczne, Wianki Świąteczne, oraz Wianki Świąteczne.
Instrukcje
W dużej misce, beat masło, śmietana i cukier granulowany z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy.
Dodać jajko, skórkę z limonki, sok z limonki i wanilię; ubić na gładką masę. Na małej prędkości ubijaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól, aż ciasto uformuje się. Zbierz ciasto w kulkę; podziel na pół. Uformuj każdą połowę w dysk; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić ściereczkę ciasta na powierzchni roboczej; posypać mąką. Z mąką pokrytą szmatką wałek do ciasta, zwiń 1 dysk ciasta o grubości 1/8 cala.
Cięcie za pomocą 3-calowego frezu karbowanego z mąką. Z 1-calowym zapiekanym lub karbowanym nożem do kanapek, Wytnij środek każdego okręgu. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść wycięcia wieńca w odległości 1 cala od siebie.
Wytnij każdy mały wycinek na pół; umyj grzbiety małych wycinków wodą i umieść na wieńcach na łuki. Powtórz z drugim dyskiem ciasta.
Piec 6 do 8 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić.
W małej misce wymieszaj cukier puder i 2 łyżki soku z limonki trzepaczką. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę soku z limonki, 1 łyżeczkę na raz, aż szkliwo będzie cienkie. Pracując z kilkoma ciasteczkami naraz, polewaj ciasteczkami i natychmiast udekoruj cukrami i posypkami według uznania.
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w warstwach z woskowanym papierem między.