Link Family Crawfish Boil
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj link Family Crawfish Boil spróbować. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 816 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, równa ilość Donnie ' s Spice mix, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gotowanie Raków, Gotowanie Raków, oraz Gotowanie Raków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bardzo duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać sól, cebula, cytryny, czosnek, i przyprawy wymieszać i gotować, aż cebula i cytryna zmiękną, o 10 protokół.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości po przekłuciu nożem, około 15 minut.
Dodaj kukurydzę, gotuj dodatkowe 10 minut, a następnie przenieś warzywa na durszlak.
Dobrze odcedzić, a następnie rozłożyć kukurydzę i ziemniaki na stole wyłożonym papierem. Zagotować wodę, dodać raki i jeszcze raz zagotować. Natychmiast wyłącz ciepło i pozwól rakom moczyć się, odsłonięte, w pikantnej wodzie przez 20 do 30 minut.
Odcedzić raki i podawać razem z warzywami z dużą ilością serwetek i zimnym piwem.
Postępuj zgodnie ze wskazówkami powyżej, używając 5 funtów raków, 1 1/4 szklanki soli, 1 1/4 szklanki Donnie ' s Spice
Wymieszać, 6 liści laurowych, 3 połówki cytryn, i 1 funt każdy młode ziemniaki i kukurydza.
Reprinted with permission from Real Cajun by Donald Link with Paula Disbrowe, © 2009 Clarkson PotterDONALD LINK is the chef-owner of Herbsaint and Cochon in New Orleans. W 2007 roku zdobył Nagrodę James Beard Best Chef South Region Award.PAULA DISBROWE jest autorką Cowgirl Cuisine i współautorką Crescent City Cooking Susan Spicer. Mieszka w Austin w Teksasie.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Raki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.