Linguine z szynką i warzywami

Linguine z szynką i warzywami
Przepis na Linguine z szynką i warzywami można przygotować w około 20 minut. Za 3,44 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka, 48 g tłuszczu i łącznie 800 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka gęstej śmietanki do ubijania, parmezanu, marchewki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 68% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Szynka i Linguine Primavera, Szynka z orzechami włoskimi Linguine i Linguine z szynką i brokułami.

Instrukcje

1
Ugotuj linguine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle szparagi, grzyby, marchewkę, cukinię i szynkę, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać śmietanę, groszek, cebulę, parmezan, bazylię, sól, gałkę muszkatołową i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty lub do momentu, aż się rozgrzeje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Opłucz i osusz linguine; dodać do mieszanki warzywnej i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
4
W razie potrzeby posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn