Linguine z sosem z małży i pieczarkami Baby Portobello
Linguine z sosem z małży i pieczarkami Baby Portobello to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sos worcestershire, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tilapian i baby Portobello grzyby w sosie śmietanowym, Kurczak i pieczarki Portobello w sosie pomidorowo-bazyliowym, oraz Nadziewane i grillowane pieczarki baby portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Czosnek i grzyby wymieszać; gotować, aż grzyby będą miękkie. Wymieszaj sok z małży, bulion z kurczaka, pietruszka, bazylia, oregano i sos Worcestershire. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego; gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron, i gotować aż al dente, o 8-10 protokół.
Wymieszać posiekane małże i masło do sosu; dusić 15 minut więcej.
Polać ugotowanym makaronem do podania.