Linguine z pomidorami dla dzieci i bułką tartą anchois
Linguine z pomidorami pamiątkowymi dla dzieci i bułką tartą anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 404 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grubą bułkę tartą z wiejskiego chleba, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z pomidorami, Linguine z pomidorami, cukinią i ziołami, oraz Linguine z pomidorami, cukinią i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj linguine, aż tylko delikatny, ale twardy tobite.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwyduża patelnia nieprzywierająca na średnim ogniu.
Dodaj anchois i 2 ząbki czosnku, a następnie bułka Tartaczna. Bułkę tartą gotować dopochłodzić, podrzucając, aby równomiernie rozprowadzić, o 5 protokół. Okruchy zeskrobać i ostudzić.
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżki olejuw tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki i pozostały ząbek czosnku.Przykryć; gotować, aż pomidory zaczną się rozpadać, 3 do 4 minut. Za pomocą widelca zmiażdżyć 1 / 4 pomidory.
Dodaj makaron, bazylia, ser I1 / 2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do pomidorów.Wrzucić, dodając więcej płynu, jeśli wyschnie.
Wymieszać w połowie okruchów. Doprawiamy makaron solą i pieprzem.
Przenieść makaron do dużej płytkiej misce;top z pozostałą bułką tartą i służyć.
Aby zrobić grubą świeżą bułkę, przyciąć skórkę z kromek (świeżego lub czerstwego) wiejskiego chleba. Rozerwać chleb na kawałki, a następnie zmielić go wprocesorze, aż uformują się grube okruchy.
W porcji: 531 kalorii, 19 g tłuszczu, 5 g błonnika