Linguine z pomidorami dla dzieci i bułką tartą anchois

Linguine z pomidorami dla dzieci i bułką tartą anchois
Linguine z pomidorami pamiątkowymi dla dzieci i bułką tartą anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 404 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, grubą bułkę tartą z wiejskiego chleba, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine z pomidorami, Linguine z pomidorami, cukinią i ziołami, oraz Linguine z pomidorami, cukinią i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj linguine, aż tylko delikatny, ale twardy tobite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
2
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
3
Podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwyduża patelnia nieprzywierająca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj anchois i 2 ząbki czosnku, a następnie bułka Tartaczna. Bułkę tartą gotować dopochłodzić, podrzucając, aby równomiernie rozprowadzić, o 5 protokół. Okruchy zeskrobać i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Bułka TartaBułka Tarta
SardeleSardele
5
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżki olejuw tej samej patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj ziemniaki i pozostały ząbek czosnku.Przykryć; gotować, aż pomidory zaczną się rozpadać, 3 do 4 minut. Za pomocą widelca zmiażdżyć 1 / 4 pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
PomidorPomidor
7
Dodaj makaron, bazylia, ser I1 / 2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do pomidorów.Wrzucić, dodając więcej płynu, jeśli wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
SerSer
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
8
Wymieszać w połowie okruchów. Doprawiamy makaron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MakaronyMakarony
9
Przenieść makaron do dużej płytkiej misce;top z pozostałą bułką tartą i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Aby zrobić grubą świeżą bułkę, przyciąć skórkę z kromek (świeżego lub czerstwego) wiejskiego chleba. Rozerwać chleb na kawałki, a następnie zmielić go wprocesorze, aż uformują się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb WiejskiChleb Wiejski
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
W porcji: 531 kalorii, 19 g tłuszczu, 5 g błonnika
3
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn