Dodać małże i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, przykryte, aż po prostu otworzyć, 4 do 6 minut, sprawdzając okresowo po 4 minutach i przenosząc małże jako otwarte do miski. (Nieotwarte małże należy wyrzucić po 6 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podczas gotowania sosu, gotować linguine w garnku 6-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente. Rezerwa 3/4 szklanki wody do gotowania i spuścić linguine w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj linguine na patelni wraz ze śmietaną, sól, pieprz, i 1/3 szklanki wody do gotowania makaronu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać małże i wrzucić ostrożnie, dodając więcej wody do gotowania, jeśli makaron wydaje się suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)