Limonkowy lód na arbuzie
Limonkowy lód na arbuzie to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, cukier limonkowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Arbuz-lime Ice Pops, Granita arbuzowo-limonkowa, oraz Margarita Z Limonki Arbuzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj cukry, wodę i anyż, mieszając, aż cukry się rozpuszczą.
Wlać syrop przez drobne sito do miski, odrzucając ciała stałe. Chłodny syrop.
Wymieszać z sokiem z limonki.
Zamrozić w szklanym naczyniu o wymiarach 13 na 9 na 2 cale, mieszając od czasu do czasu widelcem, aż płyn zostanie zamrożony i granulowany, około 6 godzin.
Podawać limonkowy lód na arbuzie.
Lód wapienny można wykonać 2 dni wcześniej i przechowywać zamrożony, przykryty.