Limonkowy lód na arbuzie

Limonkowy lód na arbuzie
Limonkowy lód na arbuzie to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, cukier limonkowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Arbuz-lime Ice Pops, Granita arbuzowo-limonkowa, oraz Margarita Z Limonki Arbuzowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj cukry, wodę i anyż, mieszając, aż cukry się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
WodaWoda
2
Wlać syrop przez drobne sito do miski, odrzucając ciała stałe. Chłodny syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
4
Zamrozić w szklanym naczyniu o wymiarach 13 na 9 na 2 cale, mieszając od czasu do czasu widelcem, aż płyn zostanie zamrożony i granulowany, około 6 godzin.
5
Podawać limonkowy lód na arbuzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
WapnoWapno
LódLód
1
Lód wapienny można wykonać 2 dni wcześniej i przechowywać zamrożony, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WapnoWapno
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn