Liguryjskie Pansotti Z Pesto Orzechowym

Liguryjskie Pansotti Z Pesto Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Liguryjskiego Pansotti z pesto z orzecha włoskiego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 265 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gałki muszkatołowej, liście majeranku, ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prawdziwe Liguryjskie Pesto ze Spaghetti, Spaghettini Z Brokułowym Pesto Rabe, Kalmarami I Oliwkami Liguryjskimi, oraz Panini Liguryjskie dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W49 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn