Letnie Warzywne Sukkotash
Przepis Lato warzyw Sukkotash może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz fasolkę baby lima, cebulę, ziemniaki o żółtym mięsie, takie jak yukon gold i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Warzywna Letnia Sałatka Z Makaronem, Sukkotasz Letni, oraz Sukkotasz Letni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj ziemniaki zimną osoloną wodą o 1 cal w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą po prostu miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić i ostudzić, a następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Rozgrzać olej i 1 łyżka masła w dobrze przyprawione 10-calowa Patelnia żeliwna na dużym ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć ziemniaki z solą i pieprzem do smaku, obracając raz lub dwa razy, aż ładnie crusted, 8 do 10 protokół.
Sauté kukurydza i squash w pozostałych 3 łyżki masła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół. Wymieszać fasolę i podsmażyć, mieszając, aż do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem, dodać do ziemniaków z cebulą i szczypiorkiem, mieszając do połączenia.
• Jeśli możesz znaleźć tylko edamame w kapsule, musisz kupić 1-funtową torbę i powalić je.* Ziemniaki i edamame można gotować (ale nie smażyć) 1 dzień wcześniej. Ochłodzić, potem schłodzić, przykryć.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.