Letnie Owoce Panzanella
Przepis letnie owoce Panzanella może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 108 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, cukier, letnie owoce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Letnia Panzanella, Koniec Lata Panzanella, oraz Letnia Sałatka Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Połączyć owoce i 1 łyżka cukru w średniej misce; odstawić.
W małej misce ubijamy cynamon i cukier. W dużej misce, połączyć kostki rogalika i masła i wrzucić, aż chleb wchłonie masło.
Dodać około 3/4 mieszanki cukru cynamonowego i wymieszać.
Rozłóż kostki na blasze do pieczenia, posypując pozostałym cukrem cynamonowym.
Piec do tosty i złoty, o 15 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
W dużej misce, połączyć owoce i ich soki z tosty rogaliki i mięty i delikatnie wrzucić do połączenia. Podzielić między talerze i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.