Letnia Sałatka Z Komosy Ryżowej
Letnia sałatka z komosy ryżowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kolendrę, sól morską, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Spróbuj Letnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, Sałatka Letnia Z Komosą Ryżową, oraz Letnia sałatka z grilla Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku; dodać białą komosę ryżową i czerwoną komosę ryżową. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, 15 minut. Ustaw quinoa na bok do ostygnięcia podczas wykonywania pozostałych kroków.
Połącz czerwoną cebulę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, sól morską i czarny pieprz razem w misce. Wymieszać z białą i czerwoną komosą ryżową.
Wymieszać oliwę z oliwek i sok z limonki w osobnej misce; wlać mieszaninę komosy ryżowej. Wymieszać do pokrycia.
Dodać kolendrę i wymieszać, aby włączyć. Przykryć sałatkę i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, co najmniej 4 godziny.