Letnia Sałatka Jęczmienna
Letnia sałatka jęczmienna to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 459 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, pietruszki płaskolistnej, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Letnia sałatka kukurydziano-jęczmienna, Na letnie sałatki i jęczmień z warzywami, oraz Letni gulasz warzywny z jęczmieniem.
Instrukcje
Jęczmień gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić. Całkowicie fajne.
Jęczmień, kukurydzę i kolejne 4 składniki (przez oliwki kalamata) połączyć w misce.
Połącz sok z 4 kolejnymi składnikami (przez czosnek), dobrze mieszając trzepaczką; skropić mieszanką jęczmienia. Wrzuć do płaszcza.