Letnia sałatka crunch

Letnia sałatka crunch
Letnia sałatka crunch trwa około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z cytryny, zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie, Veggie Crunch Summer Rolls, oraz Przepis na sałatkę zimową (z sosem dmuchającym) Sałatka Reci.

Instrukcje

1
W misce wrzucić grzyby z połową soku z cytryny i odstawić sok z cytryny zmiękczy grzyby. Fasolę blanszować we wrzącej osolonej wodzie przez 5-6 minut, aż nadal będą miały chrupanie, ale nie są skrzypiące, następnie odcedzić i ostudzić w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wrzucić fasolę i grzyby razem w misce z ziołami i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić pomidory, pozostały sok z cytryny i oliwę z oliwek i rozsypać parmezanem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatkiSałatki
Magazyn