Letnia sałatka crunch
Letnia sałatka crunch trwa około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 81 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z cytryny, zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chińska Sałatka Crunch-chrupiąca sałatka z orientalnym dressingiem jest idealna na letnie popołudnie, Veggie Crunch Summer Rolls, oraz Przepis na sałatkę zimową (z sosem dmuchającym) Sałatka Reci.
Instrukcje
W misce wrzucić grzyby z połową soku z cytryny i odstawić sok z cytryny zmiękczy grzyby. Fasolę blanszować we wrzącej osolonej wodzie przez 5-6 minut, aż nadal będą miały chrupanie, ale nie są skrzypiące, następnie odcedzić i ostudzić w lodowatej wodzie.
Wrzucić fasolę i grzyby razem w misce z ziołami i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić pomidory, pozostały sok z cytryny i oliwę z oliwek i rozsypać parmezanem tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.