Letnia Sałatka Truskawkowa

Letnia Sałatka Truskawkowa
Letnia sałatka truskawkowa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, cukru, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Letnia Sałatka Truskawkowa, Letnia Sałatka Truskawkowa, oraz Letnia sałatka z sosem truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć rzymskie, truskawki, seler i cebulę. W małej misce ubić olej, cukier, ocet, sól, pieprz i sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
TruskawkiTruskawki
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
OcetOcet
SelerSeler
CebulaCebula
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać sałatkę i wrzucić do płaszcza.
3
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn