Letnia Pizza Warzywna Z Grilla
Letnie grillowane Pizza warzywna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pieprz, ciasto do pizzy, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Jak upiec słodką paprykę (: Grillowana letnia Pizza warzywna), letnia Pizza warzywna, oraz Lato Czas Warzyw Pizza Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Odstawić w temperaturze pokojowej, przykryte, na 30 minut.
Umieść kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 500 (zachowaj kamień do pizzy lub blachę do pieczenia w piekarniku, gdy się nagrzeje).
Spłaszczyć kawałki papryki ręcznie. Ułóż wszystkie warzywa w jednej warstwie na dużej desce do krojenia lub blasze do pieczenia; umyj obie strony 1 1/2 łyżki oleju. W razie potrzeby ułóż kliny cebuli na szaszłykach. Ułóż warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu pojawienia się wyraźnych i delikatnych znaków grilla.
Zdjąć z grilla. Grubo posiekać paprykę.
Rozwałkuj ciasto w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni i przebijaj całą powierzchnię obficie widelcem. Ostrożnie wyjąć kamień do pizzy z piekarnika.
Posyp mąkę kukurydzianą na kamieniu do pizzy; umieść ciasto na kamieniu do pizzy.
Piec w 500 przez 5 minut.
Wyjąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika.
Rozłóż sos na skórce, pozostawiając 1/2-calową granicę. Ułożyć warzywa na cieście i równomiernie posypać solą i pokruszonym czerwonym pieprzem. Wierzch równomiernie z serem. Ostrożnie zwrócić pizzę do kamienia pizzy.
Piec w 500 przez dodatkowe 12 minut lub aż ciasto i ser są rumiane.
Ostrze ciasta wymieszać z pozostałą 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Pokroić w 6 dużych plasterków.