Letnia Pizza
Letnia Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 433 kalorie, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Letnia Pizza, Letnia Pizza Wegetariańska, oraz Summer Fruit Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory umieścić w sitku ustawionym na średniej misce. Wymieszać z solą i odcedzić na 15 minut.
W średniej misce, połączyć odsączone pomidory z cebulą, mozzarella, bazylia, i pieprz. Na wierzchu każdą skorupę pizzy polem mieszanki pomidorowej.
Posypać pizzę parmezanem i skropić olejem.
Piec bezpośrednio na stojaku piekarnika, aż ser po prostu topi się, o 8 protokół.
Pizza z grilla: letnie składniki tej pizzy sprawiają, że jest to idealny kandydat do grillowania.
Posmaruj łyżkę oleju na wierzchu skorupek pizzy i ustaw je, naoliwione-strona w dół, na grillu. Gotować na ciepło, około trzech minut.
Posmaruj kolejną łyżką oleju, Odwróć skorupy i wierzch pozostałymi składnikami. Gotować, aż ser po prostu topi, o dziesięć minut.
Rekomendacja win: Bardolino i Valpolicella są przygotowywane na świeżą pizzę pomidorową i ciepłe letnie dni. Wśród najpopularniejszych win na świecie, te pikantne czerwone wina z włoskiego Veneto są oparte na winogronach corvina. Valpolicella jest bogatsza z tych dwóch; Bardolino jest prawie jak ros w swojej delikatności.