Letnia Galetka jagodowo-orzechowa

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Lato jagód i orzechów laskowych Galette spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mąki migdałowej, jagody, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Summer Berry Galette, Tostowana Sałatka z orzechów laskowych i letnich jagód z sosem Frangelico, oraz Malinowy-Orzechowy Galette.
Instrukcje
Przygotuj Bezglutenową Skórkę Tartą.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala na powierzchni roboczej posypanej brązową mąką ryżową.
Ciasto pokroić w 10-calowe koło i przenieść do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Odstawić.
Podziel ziarno wanilii wzdłuż i zeskrobaj nasiona.
Połącz nasiona wanilii, jagody i kolejne 5 składników w misce.
Posypać mąkę migdałową w środku przygotowanego ciasta, a mieszankę jagodową łyżką na wierzchu, pozostawiając 2-calową granicę. Złóż krawędzie ciasta nad nadzieniem jagodowym, ściskając razem, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia. Przechowywać w lodówce 20 minut.
Brush krawędzi galette z jajkiem, i piec w 400 przez 25 minut lub do wypełnienia pęcherzyków i skorupa jest złoty kolor.
Niech Galette ostygnie 20 minut przed cięciem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.