Lepkie Żebra Balsamiczne

Lepkie Żebra Balsamiczne
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Lepkie żeberka balsamiczne mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 88g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 945 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka żeberek wieprzowych baby back, woda, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ciemnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Lepkie Żebra Balsamiczne, Ward Winning Ribers (Sticky Ribers), oraz Lepkie żebra Mo.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1 łyżeczką soli. Wymieszać z rozmarynem, brązowym cukrem, octem, cayenne, 1 łyżką soli i 1 łyżeczką pieprzu. Rub równomiernie na żebrach i przenieść do patelni do pieczenia. Marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Mięso MieloneMięso Mielone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Rozgrzej piekarnik do 218° z regałami w górnej i dolnej części.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej patelni i szczelnie przykryć Patelnie folią. Pieczone żeberka, przełączanie pozycji patelni w połowie, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Wyjmij patelnie z piekarnika i przenieś żeberka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Dodaj 1 szklankę gorącej wody do każdej patelni i zeskrobać brązowe kawałki. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz, a następnie przenieść płyn do 10-calowej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Dodać ocet i brązowy cukier i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Przygotuj grill do bezpośredniego gotowania na gorąco na średnio gorącym węglu drzewnym( średnie ciepło dla gazu); patrz procedura grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Pędzel niektóre glazury po obu stronach stojaków żeber. Grill, obracając się od czasu do czasu, aż żebra będą gorące i pojawią się ślady grilla, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Szczotkuj żebra z większą ilością glazury i podawaj pozostałą glazurę z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orChâteau de Chamirey
Składniki, których będziesz potrzebować
ZinfandelZinfandel
3
Mercurey Rouge '07
1
* Jeśli można uzyskać tylko większe żeberka (4 stojaki), trzeba będzie więcej glazury; użyj 12 dużych ząbków czosnku, 3 łyżki drobno posiekanego rozmarynu, 3 łyżki pakowane ciemnobrązowy cukier, 3 łyżki octu balsamicznego, 1 1/2 łyżeczki cayenne, 1 1/2 łyżki soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu.* Żeberka można prażyć, a glazurę można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno (przykryć raz ostygnie). Doprowadzić do temperatury pokojowej, około 30 minut, przed oszkleniem i grillowaniem.* Żeberka mogą być pieczone 3 do 4 cali od ciepła (zamiast grillowane) około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn