Lepkie chipolaty
Lepkie chipolaty to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czysty miód, pakuj kiełbasę koktajlową, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Lepkie Chipolaty, Makaron serowo-pomidorowy z chipolatami, oraz Chipolaty w szałwii i pancetcie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz 6 i wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Wymieszać miód i oba musztardy w misce. Możesz zrobić glazurę 2-3 dni do przodu.
Dodać kiełbaski i wrzucić dobrze je płaszcz. Ułóż kiełbaski, rozmieszczone osobno, na blasze do pieczenia. Wygładzić pozostałą glazurę pozostawioną w misce na wierzchu kiełbasek, aby były wyjątkowo lepkie.
Piec przez 20 minut do złotego koloru.